Keruing hout voor carrosseriebouw

FSC gecertificeerd
PEFC gecertificeerd

Waarom kiezen voor Keruing?

Sterkte en duurzaamheid in één. Keruing-hout is van nature sterk, bestand tegen rot en insecten. Het biedt langdurige prestaties en vereist minimaal onderhoud. Met Keruing-hout bent u verzekerd van een solide en betrouwbare keuze voor uw carrosseriebouwprojecten.

Voorraad afgestemd op uw wensen en behoeften

Bij Trentwood begrijpen wij dat het hebben van de juiste voorraad essentieel is voor uw projecten. Daarom houden wij een uitgebreid assortiment Keruing-hout op voorraad dat is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu bezig bent met het bouwen van een vrachtwagenvloer of het herstellen van een carrosserie, wij zorgen ervoor dat wij de benodigde houtsoorten beschikbaar hebben.

Transparante supply chain

Bij Trentwood hechten wij veel waarde aan transparantie. Onze supply chain is zorgvuldig opgezet, waarbij wij samenwerken met gecertificeerde houtzagerijen die duurzaam beheerde bossen ondersteunen. Wij volgen strikte normen en regelgeving om ervoor te zorgen dat ons Keruing-hout afkomstig is van legale bronnen en op verantwoorde wijze wordt geoogst.

Consistente kwaliteit van hout

Bij Trentwood geloven wij in het leveren van betrouwbaar en hoogwaardig hout. Onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers leveren Keruing-hout van consistente hoge kwaliteit, dat voldoet aan strenge specificaties. Of u nu op zoek bent naar hout met specifieke afmetingen, sterke eigenschappen of een aantrekkelijke uitstraling, ons Keruing-hout voldoet aan uw verwachtingen.

Bij Trentwood streven wij ernaar uw betrouwbare partner te zijn voor al uw Keruing-houtbehoeften

Met een voorraad die is afgestemd op uw wensen en behoeften, een transparante supply chain en een consistente kwaliteit van hout, kunt u erop vertrouwen dat wij aan uw verwachtingen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Trentwood uw carrosserie bouwprojecten naar een hoger niveau kan tillen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan