Over Trentwood

FSC gecertificeerd
PEFC gecertificeerd

Welkom bij Trentwood, uw specialist in trailer- en carrosseriebouw!

Onze expertise ligt in de trailermarkt, waar we bekend staan om onze passie voor kwaliteit en onze service. Ook zijn wij in 2018 gestart met het leveren van bamboe. Sinds 2024 bieden wij bamboe aan onder ons nieuwe merk BamTeCo2, Trentwood ziet het als een veelbelovend alternatief voor het traditionele hout-en/of plaatmateriaal.

Bij Trentwood staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We streven naar verantwoord bosbeheer door zorgvuldig geselecteerd hout en houtproducten uit gecertificeerde bronnen te betrekken.

Onze klantrelaties zijn van het grootste belang voor ons. We geloven in partnerschappen waarbij we nauw samenwerken om uw specifieke behoeften volledig te begrijpen.

Met onze probleemoplossende aanpak gaan we verder dan alleen het leveren van materialen. Ons team is goed getraind om problemen te identificeren en aan te pakken, en we zijn flexibel in het vinden van oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Kwaliteit is een kernwaarde bij Trentwood. We selecteren alleen de beste houtsoorten en werken samen met gerenommeerde producenten en leveranciers. Onze strenge kwaliteitscontroles garanderen dat elk stuk hout dat ons magazijn verlaat voldoet aan de hoogste normen.

Bij Trentwood begrijpen we dat u zich wilt concentreren op uw projecten zonder u zorgen te hoeven maken over logistiek en levering. Daarom bieden we een uitgebreide ontzorgingsservice aan, waarbij we het transport regelen en uw bestelling tijdig leveren, zodat alles soepel verloopt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan