Duurzaamheid

FSC gecertificeerd
PEFC gecertificeerd

Bij Trentwood begrijpen we het belang van duurzaam bosbeheer en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen. Hoewel we een breed scala aan houtproducten aanbieden, ligt onze focus op het leveren van gecertificeerd hout op aanvraag. We geloven dat dit de beste manier is om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld.

We zijn er trots op te vermelden dat Trentwood zelf FSC® (Forest Stewardship Council®) en PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) gecertificeerd is. Deze certificeringen zijn een bevestiging van ons streven naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de houtindustrie. Ze geven aan dat we voldoen aan de strenge normen voor ecologische, sociale en economische duurzaamheid die door deze organisaties zijn vastgesteld.

Bij Trentwood bedienen we een breed scala aan klanten die hout nodig hebben voor hun specifieke toepassingen. We leveren hout aan trailer- en carrosseriebouwers, houthandels, tuincentra, park- en stadsinrichting, evenals de weg- en waterbouwsector. Of u nu op zoek bent naar hout voor constructiedoeleinden, meubels, decoratieve toepassingen of andere projecten, wij hebben het juiste hout voor u.

Door te kiezen voor Trentwood als uw leverancier van gecertificeerd hout, kunt u er zeker van zijn dat het hout dat u ontvangt afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Dit draagt bij aan het behoud van de biodiversiteit, de bescherming van inheemse volkeren en lokale gemeenschappen, en de vermindering van de Co2 uitstoot. Bovendien voldoen al onze houtproducten aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Trentwood u kan voorzien van het juiste gecertificeerde hout voor uw specifieke behoeften. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin duurzaam bosbeheer de norm is en onze bossen voor altijd behouden blijven.

Downloads:

Richtlijnen voor IT-beveiliginsbeleid TW NL
Aankoopbeleid hout TW NL
Privacybeleid TW NL
Personeelsbeleid TW NL
Milieu beleid TW NL
Kwaliteitsbeleid TW NL
Inkoopbeleid TW NL
FSC Toeleveringsketenbeleid TW NL
Ethische code TW NL
Energiebeleid TW NL
Duurzaamheidsbeleid TW NL
Beleid inzake gezondheid en veiligheid op het werk TW NL
Communicatiebeleid TW NL

Vraag een vrijblijvende offerte aan