Over Trentwood

FSC gecertificeerd
PEFC gecertificeerd

Trentwood is een bedrijf gespecialiseerd in hout en houtproducten afkomstig uit Zuidoost Azië. Onze kennis gaat al meer dan 40 jaar terug en denken met onze geselecteerde relaties u goed  te kunnen voorzien van alle houtsoorten en plaatmaterialen afkomstig uit het Zuidoost Azië. Wij kunnen PEFC™ en FSC® gecertificeerd hout leveren. Trentwood heeft verkoop kantoren in Almelo (NL) en Kuala Terengganu (MY). Door onze aanwezigheid ter plaatse kunnen wij constante leveringen en een goede kwaliteit waarborgen.

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment in hout en plaatmaterialen, desgewenst voor u bewerkt. Kijk voor meer informatie bij de houtsoorten welke wij leveren.

Vanuit Zuidoost Azië bieden wij u een compleet houtprogramma aan voor Europese importeurs. Onze constante aanwezigheid ter plaatse is voor u van essentieel belang om Uw wensen of ideeën te realiseren. ”Samen met U” is voor ons van wezenlijk belang, want ook in relaties streven wij naar een doorlopende duurzaamheid.

Door onze directe contacten in Azië en eigen controle in de productie vinden wij altijd een voor u passende oplossing. Trentwood levert uitsluitend rechtstreeks “overboord”. In volle containers van 20 ft of 40 ft. Ruw , bewerkt of als eindproducten.

Naast de ontzorging voor u, speelt natuurlijk ook een duurzame benutting van het tropische bos een grote rol. Het gebruik van verschillende houtsoorten draagt bij aan een evenwichtige houtoogst in de tropische wouden. Onze houtproducten kunnen geleverd worden onder zowel FSC® en/of PEFC™ certificaat.

Contact Trentwood