Bangkirai hout voor Park- en Stadsinrichting

FSC gecertificeerd
PEFC gecertificeerd

Duurzaam bangkirai hout met unieke eigenschappen

Bangkirai hout is de ideale keuze voor park- en stadsinrichting dankzij zijn unieke eigenschappen. Afkomstig van de Shorea laevis boom, die voornamelijk groeit in Zuidoost-Azië, biedt dit hout natuurlijke duurzaamheid en sterkte. Het is perfect geschikt voor diverse buitenconstructies, waaronder bruggen, vlonders, straat meubilair  en gevelbekleding.

Klantspecifieke voorraden voor elk project

Bij Trentwood begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om klantspecifieke voorraden neer te zetten. Of u nu een groot stadsproject of een kleinere parkinrichting heeft, wij zorgen ervoor dat het benodigde hout op tijd en in de juiste hoeveelheid beschikbaar is. Onze uitgebreide ervaring en netwerk stellen ons in staat om efficiënt te plannen en te leveren, zodat uw project soepel verloopt.

Transparante supply chain voor duurzaamheid

Bij Trentwood hechten we veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Daarom werken we samen met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid. Onze supply chain is volledig transparant, waarbij we het traject van het hout van de bron tot aan de levering volgen. Zo kunnen we garanderen dat ons bangkirai hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen.

Consistente kwaliteit voor langdurige projecten

Bij Trentwood streven we naar een consistente kwaliteit van ons bangkirai hout. We selecteren zorgvuldig het beste hout en onderwerpen het aan strenge kwaliteitscontroles. Op die manier voldoet het aan de vereiste normen en kunnen uw projecten langdurig bestand zijn tegen de elementen. Kies voor ons hoogwaardige hout en geniet van de duurzaamheid en betrouwbaarheid die het biedt.

Neem contact met ons op voor uw park- en stadsinrichtingsprojecten in Europa

Bij Trentwood kunt u rekenen op klantspecifieke voorraden, een transparante supply chain en consistente kwaliteit van bangkirai hout. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw park- en stadsinrichtingsprojecten in Europa.

Vraag een vrijblijvende offerte aan