Bangkirai hout voor Tuincentra

FSC gecertificeerd
PEFC gecertificeerd

Klantspecifieke voorraden: Hout op maat voor uw tuincentrum

Bij Trentwood begrijpen we dat het hebben van de juiste voorraad essentieel is voor uw tuincentrum. Daarom bieden we klantspecifieke voorraden aan, zodat u altijd kunt voldoen aan de wensen van uw klanten. Of u nu planken, terrasdelen of andere toepassingen van bangkirai nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u de gewenste hoeveelheid en afmetingen krijgt. Met onze flexibiliteit en snelle levering kunt u uw klanten altijd tevredenstellen.

Transparante supply chain: Duurzaamheid en traceerbaarheid gegarandeerd

Bij Trentwood streven we naar maximale transparantie in onze supply chain. We werken uitsluitend samen met gecertificeerde houtzagerijen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Vanaf het moment dat het hout wordt gekapt tot aan de levering aan uw tuincentrum, houden wij u op de hoogte van elke stap. U kunt erop vertrouwen dat ons bangkirai-hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen, waardoor u uw klanten een milieuvriendelijke keuze kunt bieden.

Consistente kwaliteit van hout: Voor langdurige en prachtige buitenprojecten

Bij Trentwood staat kwaliteit centraal. We selecteren zorgvuldig elk stuk bangkirai-hout om te voldoen aan strenge normen. Of het nu gaat om weerbestendigheid, duurzaamheid of esthetiek, ons hout voldoet aan de hoogste standaarden. Met Trentwood kunt u vertrouwen op de consistente kwaliteit van ons bangkirai-hout, waardoor uw klanten langdurig kunnen genieten van prachtige buitenprojecten.

Ontdek de voordelen van Trentwood en laat uw tuincentrum groeien

Bij Trentwood zijn we trots om uw betrouwbare partner te zijn voor hoogwaardig bangkirai-hout. Met onze klantspecifieke voorraden, transparante supply chain en consistente kwaliteit van hout zorgen we ervoor dat uw tuincentrum altijd de beste producten kan bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw klanten tevreden te stellen en uw bedrijf te laten groeien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan